Новини


Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності на Волині

6

Жов
2017

6 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся третій Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності. 

У конкурсі взяло участь 5 команд вищих навчальних закладів України: «Червоні вітрила» Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, «Буковинка» Чернівецького державного комерційного технікуму, «Кухар-чарівник» Луцького кооперативного коледжу Львівського торгово-економічного університету, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.   

Конкурс відбувся у три етапи:

-приготування страви з мяса за власною рецептурою;

-приготування та подача вареників за власною рецептурою;

-виставка оздоблень та композицій з овочів (домашнє завдання).

Компетентне журі оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення та відзначило найкращих:

-команда «Профі» (номінація «Інноваційність технології приготування страви з м’яса»);

-команда «Буковинка» (номінація «Інноваційність технології приготування вареників»);

-команда «Смак» (номінація «Оригінальність приготування страви з м’яса»);

-команда «Червоні вітрила» (номінація «Оригінальність композиції з овочів та фруктів»);

-команда «Кухар-чарівник» (номінація «Оригінальність приготування вареників»).

Вітаємо учасників конкурсу!